Συσκέψεις της "Πρωτοβουλίας για πρόγραμμα/κόμμα" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 

Δύο σημαντικές συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν τις ερχόμενες μέρες για την προώθηση βημάτων για ένα σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα.

Η "Πρωτοβουλία Διαλόγου για σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα", μετά και την δημοσιοποίηση του κειμένου πρόσκλησης με τις υπογραφές 250 αγωνιστών και αγωνιστριών της κομμουνιστικής αριστεράς, προχωρά σε συνελεύσεις και συσκέψεις για τα επόμενα βήματα. Σε αυτή την κατεύθυνση εντάσσονται οι δύο κεντρικές συσκέψεις που διοργανώνονται στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και στην Αθήνα την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου.

Σε ανοιχτή πρόσκλησή της η "Πρωτοβουλία Διαλόγου" της Αττικής αναφέρει:

Η Πρωτοβουλία Διαλόγου για σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα σας καλεί σε σύσκεψη για να συζητήσουμε και σχεδιάσουμε την παρέμβασή μας το επόμενο διάστημα, για:

  • Την παραπέρα προώθηση του Κείμενου υπογραφών-πρόσκλησης για ένα σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα, την απεύθυνση σε περισσότερους αγωνιστές/στριες και την οργάνωση πλατιάς εξόρμησης με το κείμενο.
  • Τη συμμετοχή της Πρωτοβουλίας Διαλόγου και του δυναμικού που βρίσκεται στην Αττική, στην Πανελλαδική Σύσκεψη-Συνάντηση για το σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα, που -όπως καλούμε και στο κείμενο υπογραφών- θα διοργανωθεί στα τέλη Μαρτίου 2020.
  • Οργάνωση του διαλόγου για το περιεχόμενο και τις θέσεις της «Πρωτοβουλίας Διαλόγου» και προτάσεις για το επόμενο διάστημα.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Καρόλου 24 - Αθήνα, Πλατεία Καραϊσκάκη

Αντίστοιχα, η πρόσφατα ιδρυθείσα "Πρωτοβουλία Διαλόγου" της Θεσσαλονίκης στην πρόσκλησή της καλεί:

 

Ανοιχτή συνέλευση πραγματοποιεί η Πρωτοβουλία Διαλόγου για ένα Σύγχρονο Κομμουνιστικό Πρόγραμμα και Κόμμα Θεσσαλονίκης.

Η σύσκεψη-συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 9 Φλεβάρη 2020, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32  και Ολύμπου), στις 10.30 π.μ., με θέματα: