Συσκέψεις για την Πανελλαδική Συνάντηση στην Αττική

 

Σειρά τοπικών συσκέψεων διοργανώνει η «Πρωτοβουλία Διαλόγου για σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα» και οι αγωνίστριες-ες που δραστηριοποιούνται σε γειτονιές και πόλεις μπροστά στην πρώτη Πανελλαδική Συνάντηση του δυναμικού της προσπάθειας αυτής που θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Ιουλίου στην Αθήνα.

Μετά τον προηγούμενο κύκλο συζητήσεων και συσκέψεων σε περιοχές (Ήπειρο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, κ.α.) σειρά παίρνουν περιοχές της Αττικής. Με το γενικό σύνθημα «Συζητάμε για το περιεχόμενο της κοινωνικής απελευθέρωσης στον 21ο αιώνα», οι συσκέψεις έχουν στο επίκεντρο το «Κείμενο Αρχών και Γενικών Κατευθύνσεων» που έχει καταθέσει η Πρωτοβουλία για διάλογο και αποτελεί τη βάση συζήτησης στις ανοιχτές συνελεύσεις-συσκέψεις, αλλά και την ίδια την Πανελλαδική Συνάντηση.

Σε αυτά τα πλαίσια διοργανώνονται και οι παρακάτω συσκέψεις:

  • Ανοιχτή συνέλευση της “Πρωτοβουλίας Διαλόγου για σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα στα δυτικά” (Δήμοι Δυτικού τομέα Αθήνας) την Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 19:30 στο Περιστέρι, πλατεία Εθν. Αντίστασης (ανοιχτό θεατράκι ΟΤΕ), Π. Τσαλδάρη 13-15.
  • Ανοιχτή σύσκεψη για τις περιοχές Κολωνός, Σεπόλια, Πετράλωνα την Τρίτη 6 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ. στο θεατράκι του πάρκου στην Ακαδημία Πλάτωνα.
  • Ανοιχτή σύσκεψη στη Νέα Ιωνία Αττικής, την Τρίτη 6 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στο θεατράκι Νυμφαίου και Πάτμου, Ελευθερούπολη
  • Ανοιχτή Σύσκεψη – εκδήλωση για τις περιοχές Γαλάτσι, Πατήσια, Κυψέλη, την Τετάρτη 7 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ. στο θεατράκι του Άλσους Βεϊκου, Γαλάτσι (από την πρώτη είσοδο του άλσους)

Αντίστοιχες συσκέψεις προγραμματίζονται στον Πειραιά και άλλες περιοχές ενώ η Πανελλαδική Συνάντηση θα αρχίσει το Σάββατο 10 Ιουλίου στην Καισαριανή, με τη συμμετοχή αγωνιστριών και αγωνιστών από όλες τις περιοχές της χώρας.