Συνέντευξη τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις θέσεις και το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διοργανώνει την Πέμπτη 18.04, στην ΕΣΗΕΑ, στις 12.00 μμ, συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσει τις θέσεις της για τις ευρωεκλογές. Στην συνέντευξη θα παρουσιαστεί επίσης το ευρωψηφοδελτίο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις εκλογές στις 26 Μαίου 2019.

Όπως αναφέρουν στελέχη του μετώπου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, το ευρωψηφοδέλτιο περιλαμβάνει αγωνιστές και αγωνίστριες από το εργατικό και λαϊκό κίνημα, νέες και νέους του αγώνα, καλλιτέχνες και ανθρώπους της ριζοσπαστικής διανόησης, καθώς και στελέχη της αριστεράς. Εκτός από τα μέλη των οργανώσεων και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συμπεριλαμβάνονται ανένταχτοι αγωνιστές και συνεργαζόμενοι.

Όπως υπογραμμίζει το κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, "Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε μια μεγάλη συσπείρωση κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων για την παρέμβαση στις ευρωεκλογές. Με την πρότασή της που έχει δημοσιοποιηθεί απευθύνεται σε οργανωμένες δυνάμεις, συλλογικότητες του εργατικού, νεολαιίστικου, αντιρατσιστικού και οικολογικού κινήματος, σε αγωνιστές και αγωνίστριες. Σε μια συσπείρωση που θα δώσει πνοή, προοπτική και ελπίδα στον κόσμο που επιμένει, στον κόσμο που μάχεται".