Συγκλονιστικό ποτάμι ανατροπής! Να ανατραπεί η κυβέρνηση και η πολιτική της!

. 
Ο μεγαλύτερος Πανεργατικός-παλλαϊκός ξεσηκωμός μετά τη μεταπολίτευση ήταν οι σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα και σε δεκάδες πόλεις της χώρας.
 
Με τη μεγαλύτερη, την πιο μαζική και πολιτική απεργιακή κινητοποίηση εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Από νωρίς οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας γέμισαν με χιλιάδες απεργούς και διαδηλωτές. Πολύ μαζικά τα μπλοκ του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων, που συγκεντρώθηκαν από το Μουσείο μέχρι την Πανεπιστημίου. Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι των Δήμων, οι ηρωικοί απεργοί των ΟΤΑ έδωσαν παλμό και αποφασιστικότητα στη διαδήλωση. Μαζική και η συμμετοχή της νεολαίας. Στο Σύνταγμα, οι διαδηλωτές με αποφασιστικότητα παρέμειναν για ώρες, περικυκλώνοντας τη Βουλή. "Εμπρός Λαέ, μην τους φοβηθείς, ήρθε η ώρα της ανατροπής", "Απεργία γενική, μέχρι την ανατροπή", "Οργή λαού, ξεσηκωμός παντού, να διώξουμε κυβέρνηση-ΕΕ και ΔΝΤ" ήταν μερικά από τα συνθήματα που κυριάρχησαν.
Την Πέμπτη 20/10, δεύτερη μέρα της 48-ωρης πανεργατικής Απεργίας, μαζικό θα είναι και πάλι το ποτάμι  στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα.
..