Πρέβεζα: Ουσιαστική συζήτηση και συμμετοχή στην εκδήλωση για το 3ο Συνέδριο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για το 3ο Συνέδριο του Νέου Αριστερού Ρεύματος από την οργάνωση Πρέβεζας του ΝΑΡ

Πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 13/10 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με τη συμμετοχή αγωνιστών όλων των επιμέρους «ιστορικών γενιών» καθώς και της νέας γενιάς, που ασφυκτιούν από την πολυεπίπεδη επίθεση κεφαλαίου- κυβέρνησης- Ε.Ε-ΔΝΤ, η προσυνεδριακή ανοιχτή εκδήλωση του ΝΑΡ Πρέβεζας. Οι συμμετέχοντες συζήτησαν για τη σημερινή κατάσταση της Αριστεράς και του εργατικού κινήματος, δίνοντας το δικό τους ελπιδοφόρο παρόν στην χθεσινή μας εκδήλωση. Η εκδήλωση ήταν μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα που διοργανώνονται  στα πλαίσια του 3ου συνεδρίου του ΝΑΡ που θα γίνει 29-30 Νοέμβρη, 1 Δεκέμβρη στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση μίλησε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ Αναγνωστάκης Αλέκος, ο οποίος παρουσίασε τις βασικές θέσεις του ΝΑΡ για την εποχή, την εξέλιξη, το βάθος και την ιστορικότητα της κρίσης, την άμεση και στρατηγική πολιτική απάντηση, τα μέσα προώθησης της στη βάση της σκληρής σημερινής πραγματικότητας. Οι πολλές ερωτήσεις και  οι ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις αποκάλυψαν το βαθύτερο και ουσιαστικό ενδιαφέρον για «το που θα πάνε τα πράγματα»». Η Οργάνωση του ΝΑΡ Πρέβεζας ευχαριστεί τους συμμετέχοντες για τον προβληματισμό και τις απόψεις που ακούστηκαν στη συζήτηση, μια συζήτηση που δίνει ώθηση στην προσπάθεια μας για την επιτυχία του συνέδριου μας.