Παρουσίαση του κειμένου αρχών της Πρωτοβουλίας για πρόγραμμα και κόμμα στις 18/10

 

Την Κυριακή 18 Οκτώβρη η εκδήλωση παρουσίασης του κειμένου-πρότασης αρχών της Πρωτοβουλίας

Η Πρωτοβουλία Διαλόγου για σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση παρουσίασης της "Πρότασης αρχών και γενικών κατευθύνσεων" που κυκλοφόρησε πρόσφατα ενόψει της Πανελλαδικής Συνάντησης του δυναμικού που συζητά και ενδιαφέρεται για την διαμόρφωση ενός σύγχρονου προγράμματος και οργάνωσης κομμουνιστικής απελευθέρωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στην Πλατεία Πρωτομαγιάς (γέφυρα Μουστοξύδη – Π. Άρεως) την Κυριακή 18/10/2020 στις 6.00 μ.μ.

Με την παρουσίαση αυτή ξεκινάει και ο δημόσιος διάλογος για τα μεγάλα ζητήματα και το περιεχόμενο της προσπάθειας διαμόρφωσης ενός σύγχρονου κομμουνιστικού προγράμματος και μιας νέας κομμουνιστικής οργάνωσης που θα το προωθεί, διαδικασία που έχει έναν πρώτο σταθμό την Πανελλαδική Συνάντηση όλου του δυναμικού που συμμετέχει στην "Πρωτοβουλία Διαλόγου" ή εμπλέκεται τα τελευταία χρόνια στις συσκέψεις, ημερίδες και τοπικές πρωτοβουλίες σε μια σειρά περιοχές. Η συνάντηση αυτή που θα καταλήξει μεταξύ άλλων το τελικό κείμενο με τις βασικές αρχές και κατευθύνσεις του εγχειρήματος προγραμματίζεται για τις αρχές Δεκέμβρη 2020.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ ολόκληρο το κείμενο-πρόταση αρχών και γενικών κατευθύνσεων της Πρωτοβουλίας Διαλόγου