Ο πεινασμένος (φασίστας) καρβέλια ονειρεύεται

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΝΑΡ για άρθρο της Χ.Α.

Ενοχλημένη από την πρωτοπόρα αγωνιστική παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενάντια στην μνημονιακή καπιταλιστική επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και της Ιερής Συμμαχίας κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ και από την μαχητική αντιφασιστική δράση της, η ιστοσελίδα των νεοναζί της "Χρυσής Αυγής" φιλοξενεί άρθρο στο οποίο μιλά για «διάσπαση της ΑΝΤΑΡCIA» (τολμούν να μιλούν για …CIA οι απολογητές της αμερικανοκίνητης χούντας). Ως δικαιολογία χρησιμοποιήθηκε σχόλιο στο «Πριν» σχετικό με ορισμένες διαφορετικές προσεγγίσεις που υπάρχουν στην αντικαπιταλιστική Αριστερά για την παρέμβαση στο συνδικαλιστικό κίνημα και την απεργία της 4ης Φλεβάρη.

Άνθρακες ο θησαυρός για τους ναζί της Χ.Α. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όχι μόνο δεν διασπάται, αλλά θα βγει από την 3η Συνδιάσκεψή της, πιο δυνατή και πιο ενωμένη! Ο δημοκρατικός διάλογος (άγνωστες λέξεις για τους υποτακτικούς του Φύρερ), που διεξάγει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλες οι δυνάμεις της, αφορά το πώς θα δυναμώσει και θα αντεπιτεθεί το εργατικό και λαϊκό κίνημα για να τσακίσει τους φασίστες και τα αφεντικά τους! Γι’ αυτό ανησυχεί η Χ.Α., ασχολείται με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ονειρεύεται διασπάσεις…

Μεγάλο το θράσος που δείχνουν οι τσανακογλύφτες των αφεντικών, οι μπράβοι και οι τρόφιμοι των εφοπλιστών (τζάμπα οι τόσες επερωτήσεις στη Βουλή υπέρ των εφοπλιστών;), οι απεργοσπάστες και οι εχθροί του εργατικού κινήματος. Είναι γιατί ξέρουν καλά (γι’ αυτό και χυδαίος αντικομμουνισμός τους) πως αυτό το κίνημα θα τους πετάξει ακόμα μια φορά εκεί που ανήκουν: στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.