Ο Μπογδάνος αποκρουστικό είδωλο της κυρίαρχης πολιτικής

 

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Οι χυδαιότητες του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μπογδάνου, με την αναπαραγωγή και διάδοση των ονομάτων μαθητών νηπιαγωγείου (που δεν ταιριάζουν με λογικές «εθνικής καθαρότητας») και αντικειμενική στοχοποίηση μικρών παιδιών δεν αποτελούν μια δυσάρεστη εξαίρεση.

Παρότι ο συγκεκριμένος βουλευτής προβάρει συχνά το κουστούμι της «σοβαρής Χρυσής Αυγής» και πρωτοστατεί στην αναπαραγωγή ρατσιστικών, ξενοφοβικών και μισάνθρωπων αντιλήψεων αποτελεί απλά την πιο κραυγαλέα έκφραση της γραμμής της κυβέρνησης της ΝΔ κι ευρύτερα του συστήματος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν ξεχνούμε τον Σαμαρά που ήθελε να «ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας»(!) και να καθαρίσει τα νηπιαγωγεία από τα παιδιά των μεταναστών, τον Λοβέρδο που στιγμάτιζε χυδαία τις οροθετικές, τον Μητσοτάκη που θεωρεί εισβολείς τους πρόσφυγες και υψώνει ματωμένους φράκτες στον Έβρο (με τις ευλογίες και το χρήμα της ΕΕ και τη συναίνεση της αστικής αντιπολίτευσης), τον Μηταράκη που προωθεί τις δολοφονικές και απάνθρωπες επαναπροωθήσεις, τον ΣΥΡΙΖΑ του αίσχους της Μόριας…

Γι’ αυτό και η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία καλύπτουν τον βουλευτή που δρα πολιτικά με όρους «εθνικού ρουφιάνου», ξεκινώντας από το κάρφωμα διαδηλωτών της ΚΝΕ και φτάνοντας στο κρέμασμα στα διαδικτυακά μανταλάκια μικρών μαθητών γιατί δεν έχουν το σωστό «Άριο» επώνυμο. Συνέχισε μάλιστα με τις συνήθεις απειλές κατά δημοσιογράφων.

Όσο τον συγκαλύπτουν είναι άμεσα συνένοχοι!

Γραφείο Τύπου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, 15/9/2021