Ο μαχόμενος λαός δεν δικάζεται

Παραμονή του παλλαϊκού γιορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στη χούντα και την αμερικανοκρατία, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως «αναγνωρίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν» δέκα επτά άτομα που κατηγορούνται ως υπαίτιοι για την ματαίωση της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για «έκνομες δραστηριότητες».

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ - ΛΑΟΣ αυταπατάται αν θεωρεί πως θα ανακαλύψει «υποκινητές» και «δράστες» στα πρόσωπα συγκεκριμένων αγωνιστών. Την υπογραφή του στις μαζικότατες, αποφασιστικές και ταυτόχρονα ειρηνικές διαδηλώσεις, που συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα στις 28 Οκτώβρη, την έχει βάλει η συντριπτική αγωνιζόμενη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Γελιούνται αν νομίζουν πως θα βρουν «ενόχους» ψάχνοντας μεταξύ διαδηλωτών, πολιτών ή πολιτικών οργανώσεων. Ο μεγάλος ένοχος είναι η ίδια η πολιτική του ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, που υλοποιεί την πολιτική ξεκληρίσματος κοινωνικών και δημοκρατικών των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, που απαιτούν ΕΕ, ΔΝΤ και κεφάλαιο.

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ: ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ