Οικονομική εξόρμηση του ΝΑΡ ενόψει των εκλογικών μαχών

Ανακοίνωση του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση προκηρύσσει δίμηνη οικονομική εξόρμηση από τις 18 Μάρτη 2019 μέχρι τις 19 Μάη 2019, ενόψει των αυξημένων αναγκών που προκύπτουν από τις επερχόμενες μάχες των ευρωεκλογών και των βουλευτικών εκλογών. Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΝΑΡ να δώσουν την μάχη για την κάλυψη των στόχων της εξόρμησης.

Με σύνθημα «Λίγα από πολλούς για την οικονομική ανεξαρτησία της επαναστατικής αριστεράς» επιδιώκουμε τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης να φτάσουν παντού σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους εργαζόμενους και τους αγωνιστές που θέλουν να συμβάλλουν:

- σε μια ισχυρή και μαχόμενη αντικαπιταλιστική αριστερά, ενισχυμένη στις επερχόμενες εκλογικές μάχες

- σε ένα σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα

Η αναβαθμισμένη παρέμβαση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και του ΝΑΡ για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση είναι ιδιαίτερα αναγκαία, αλλά απαιτούνται οικονομικά μέσα. Στην επιτακτική ανάγκη να επικοινωνήσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τους αντιδημοκρατικούς φραγμούς που θέτει το πολιτικό σύστημα, την αποσιώπηση της δράσης μας από τα ΜΜΕ, τα κάθε λογής εμπόδια που βάζει το κατεστημένο στην παρέμβασή μας, χρειαζόμαστε την ενίσχυση των φίλων και των συναγωνιστών, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις οικονομικές δυσκολίες που και αυτοί αντιμετωπίζουν.

Εκτός από τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης που κυκλοφορούν από τις οργανώσεις του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της ν.Κ.Α., στο πλαίσιο της δίμηνης καμπάνιας προγραμματίζονται εκδηλώσεις, γλέντια και σειρά πρωτοβουλιών οικονομικής στήριξης.

Επίσης, ενισχύσεις και προσφορές μπορούν να κατατίθενται και στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με αριθμό 15100178175 και IBAN: GR6301101510000015100178175