Οικονομική εξόρμηση ΝΑΡ: Σπριντ για το πιάσιμο του πλάνου

 

Οικονομική εξόρμηση ΝΑΡ

Λίγο πριν το κλείσιμο της οικονομικής εξόρμησης του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση στα τέλη του μήνα, ανανεώνεται το πλατύ κάλεσμα για οικονομική υποστήριξη, καθώς απομένει ένα σημαντικό, όσο και ρεαλιστικό να καλυφθεί, μέρος του πλάνου. Στα μέσα Ιανουαρίου είχε καλυφθεί το 72% του πλάνου. Ο οικονομικός στόχος πρέπει να υλοποιηθεί, καθώς αφορά πρωτίστως τα δικαστικά έξοδα και τις υποχρεώσεις που έχουν προκύψει από τα δεκάδες πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε μέλη και φίλους του ΝΑΡ και της νΚΑ που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της αντιδραστικής και επικίνδυνης κυβερνητικής πολιτικής. Το ΝΑΡ και η νΚΑ θα συνεχίσουν τον αγώνα για τη διαγραφή των προστίμων, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι καθαρό πως κανένας αγωνιστής/στρια δεν πρόκειται να μείνει μόνος του. Ταυτόχρονα, η οικονομική εξόρμηση στοχεύει και στη στήριξη της δράσης της οργάνωσης, τόσο απαραίτητη στη σημερινή περίοδο.

Η ανταπόκριση στην οικονομική εξόρμηση είναι ήδη μεγάλη, πραγματικά ιδιαίτερη και αποκαλυπτική των νέων δυνατοτήτων που υπάρχουν. Ξεχωρίζουν οι ενισχύσεις που συγκεντρώθηκαν συλλογικά από μεγάλους χώρους δουλειάς, από «γενιές» του κινήματος (όπως των νέων του ΄06-'08), από ανέργους και φτωχά λαϊκά στρώματα, από έναν κύκλο πολύ ευρύτερο σε σχέση με παλιότερα. Αυτή η τάση στηρίζει την αισιοδοξία για την κάλυψη του φιλόδοξου πλάνου, με απαραίτητη προϋπόθεση την κινητοποίηση όλων των ΟΒ και των συντρόφων.

Οι τόσο αναγκαίες καταθέσεις ενίσχυσης μπορούν να γίνουν και προσωπικά στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με ΙΒΑΝ GR6301101510000015100178175 και επωνυμία Μαρξιστικό Πολιτιστικό Εργαστήρι.