Καλέσματα στήριξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ από εργαζόμενους, νέους, καλλιτέχνες, αγωνιστές

Δεκάδες κείμενα στήριξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στις εκλογές, με εκατοντάδες υπογραφές αγωνιστών δημοσιεύονται τις τελευταίες μέρες. Συνδικαλιστές, εκπαιδευτικοί, νέοι, φοιτητές της ΕΑΑΚ, καλλιτέχνες και πανεπιστημιακοί, καλούν με κείμενά τους στην ενίσχυση της ασυμβίβαστης Αριστρεράς της Ανατροπής και της Ελπίδας! Την Κυριακή ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ!

- Συνδικαλιστές από σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα δήλωσαν την στήριξή τους στην Αριστερά που παλεύει για την ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος και συμβάλλει σε πραγματικούς ανατρεπτικούς αγώνες για να συγκρουστούμε με την πολιτική και την εξουσία του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ και όχι να "διαπραγματευτούμε" μαζί τους. Δείτε-πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις στήριξης των συνδικαλιστών εργαζομένων από τα πρωτοβάθμια σωματεία

- Πολλοί Καλλιτέχνες και πανεπιστημιακοί στηρίζουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στις 25 Γενάρη. Καθαρή και έντιμη επιλογή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ δηλώνει ο Διονύσης Τσακνής. Ο Γιώργος Γρόλλιος, καθηγητής του ΑΠΘ δηλώνει ότι το πρόγραμμα της αντικαπιταλιστικής αριστεράς γίνεται όλο και πιο επίκαιρο, ενώ ο καθηγητής πολιτικής φιλοσοφίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών Γιώργος Μανιάτης δηλώνει ότι η ενίσχυση της επαναστατικής, αντικαπιταλιστικής και κομμουνιστικής αριστεράς αποτελεί ελπίδα και ανάγκη.

- Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στηρίζουν 397 εκπαιδευτικοί υπογράφοντας κείμενο-διακήρυξη: για Ψωμί, παιδεία, ελευθερία. Για ΑΝΑΤΡΟΠΗ κι αξιοβίωτη ζωή, όχι «διαπραγμάτευση» για την υποταγή. Δείτε το κείμενο υπογραφών πατώντας εδώ.

- Στην πρώτη γραμμή της μάχης και η νέα γενιά. 650 πρώην μέλη των σχημάτων της ΕΑΑΚ της περιόδου των μεγάλων φοιτητικών κινητοποιήσεων της πρώτης δεκαετίας του 2000 στηρίζουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ! Δείτε το κείμενο στήριξης και υπογραφφών εδώ.

- Νέοι εργαζόμενοι και φοιτητές από τα Χανιά και το Βόλο, με κείμενά τους στηρίζουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ και καλούν τη νέα γενιά να ψηφίσει ανατρεπτικά και ασυμβίβαστα την Κυριακή 25 Γενάρη. Δείτε εδώ το κείμενο από τα Χανιά, πατήστε εδώ για το κείμενο από το Βόλο

- Δεκάδες και οι νέοι μετανάστες και εργαζόμενοι του εξωτερικού που στηρίζουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ. Σε κείμενο που υπογράφουν οι Επιτροπές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας, Βελγίου, Βερολίνου και υπογράφουν δεκάδες αγωνιστές από πολλές ακόμα χώρες της Ευρώπης, τονίζεται ότι "Είτε ως εργαζόμενοι, είτε ως φοιτητές, είτε ως ερευνητές σπρωχτήκαμε στην οικονομική μετανάστευση από ένα σύνολο πολιτικών επιλογών που επιβάλλονται από την ΕΕ στα κράτη-μέλη και που στη χώρα μας τις εξυπηρέτησαν οι κυβερνήσεις από την αρχή της κρίσης ως σήμερα με στόχο δήθεν “την έξοδο από την κρίση”, αλλά στην πραγματικότητα την υπεράσπιση της κερδοφορίας του συστήματος... Επιθυμούμε την καταγραφή του αντι-ΕΕ και αντικαπιταλιστικού ρεύματος στην Ελληνική κοινωνία μέσω της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, ώστε να αναπτυχθεί σε πανευρωπαϊκό ρεύμα μια σοβαρή αμφισβήτηση της ΕΕ από την Αριστερά, που θα βάζει όλα τα ζητήματα επί τάπητος και δεν θα χαρίζει τη θέση για έξοδο από την ΕΕ και διάλυση του ευρώ στις εθνικιστικές φωνές, όπως συμβαίνει τώρα." Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο από τις χώρες της Ευρώπης και τις υπογραφές, πατώντας εδώ.