Κάμπινγκ "Αναιρέσεις 2010" στη Νάξο και Διεθνή Συνάντηση στη Σμύρνη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 1 Αυγούστου,  το φετινό πολιτικό - πολιτιστικό Camping «Αναιρέσεις 2010» της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση, που πραγματοποήθηκε στην Πλάκα της Νάξου. Στα πλαίσια του camping πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις, εκδηλώσεις, workshop, κινηματογραφικές προβολές και άλλα πολιτιστικά δρώμενα, με τη συμμετοχή εκατοντάδων νέων. Επόμενος σταθμός, για το φετινό καλοκαίρι η Διεθνής Συνάντηση Νεολαίας που ξεκίνησε στη Σμύρνη της Τουρκίας και θα διαρκέσει έως τις 12 Αυγούστου. Η νκΑ και το ΝΑΡ συμμετέχουν στην Διεθνή Συνάντηση με μαζική αποστολή, ενώ συνολικά πάνω από 80 νέοι και νέες, εργαζόμενοι, συνδικαλιστές, φοιτητές και καθηγητές συμμετέχουν στην ελληνική αποστολή. Πάνω από 3.000 νέοι και νέες από 27 χώρες θα συναντηθούν στο κάμπινγκ της Τουρκίας, για να συζητήσουν, να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν επαφές για την κοινή δράση των κινημάτων του κόσμου. Η ν.Κ.Α. που έχει αναλάβει την αποστολή από την Ελλάδα, καλεί αγωνιστές από εργατικά και φοιτητικά σχήματα, από οργανώσεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και αγωνιστές του κινήματος της νεολαίας να συμμετάσχουν στην διεθνή συνάντηση.

 

Διεθνής Συνάντηση Νεολαίας, Σμύρνη-Τουρκία, 3-12 Αυγούστου
.
Πραγματοποιείται φέτος, από τις 3 έως τις 12 Αυγούστου, Διεθνής Συνάντηση Νεολαίας (με τη μορφή κάμπινγκ) κοντά στη Σμύρνη της Τουρκίας. Μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1998 στην Πέργαμο.
Στη φετινή συνάντηση θα συμμετάσχουν συλλογικότητες και αγωνιστές από 27 χώρες (από Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Ασία και Αφρική). Αριστερές οργανώσεις, συνδικάτα, εργατικές ομάδες, φοιτητικά σχήματα, κινηματικές πρωτοβουλίες και μέτωπα, διανοούμενοι και αγωνιστές. Αναμένονται πάνω από 3.000 συμμετοχές.
Η Διεθνής Συνάντηση γίνεται σε οργανωμένο παραλιακό κάμπινγκ κοντά στο Σελτζούκ (κωμόπολη κοντά στη Σμύρνη). Απέχει λίγα χιλιόμετρα από την Έφεσο, τη Σμύρνη και το Κουσάντασι.
Το κόστος της συμμετοχής στο κάμπινγκ είναι μόνο 100 ευρώ και περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό καθώς και διαμονή στο κάμπινγκ για 10 μέρες.