Ηράκλειο Κρήτης: εκδήλωση στις 21/10 για το 3ο Συνέδριο

"Για την αντικαπιταλιστική επανάσταση και τον κομμουνισμό στον 21ο αιώνα"

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και το Νέο Αριστερό Ρεύμα Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνουν εκδήλωση για το 3ο συνέδριο του ΝΑΡ, με θέμα «Για την αντικαπιταλιστική επανάσταση και τον κομμουνισμό στον 21ο αιώνα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτώβρη και ώρα 5.00 μ.μ. στην αίθουσα Α210 του μαθηματικού (Βούτες).

Μέσα στη βαρβαρότητα της εποχής μας, με τους 1,5 εκατομμύριο ανέργους, με νέους αποφοίτους στην εργασιακή περιπλάνηση για 400 ευρώ, με πανεπιστήμια-σχολεία-νοσοκομεία να υπολειτουργούν λόγο των απολύσεων, με την τρομοκράτηση της νεολαίας μέσα από συλλήψεις και διώξεις , με τον κοινωνικό εκφασισμό που πάνε να επιβάλουν αλλά και τον κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό που έχουν επιβάλει και με το φασιστικό τέρας να δείχνει απειλητικά τα δόντια του, το Νέο Αριστερό Ρεύμα με τα δυο κείμενα τόσο αυτό της πρότασης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ όσο και αυτό των ΘΕΣΕΩΝ της Π.Ε. του ΝΑΡ για το 3ο Συνέδριο ανοίγει τη συζήτηση για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης, την αντικαπιταλιστική επανάσταση και τον κομμουνισμό στον 21ο αιώνα.

Με την Πρόταση Προγραμματικής Διακήρυξης και τις Θέσεις απευθυνόμαστε σε όλους τους αγωνιστές του κινήματος και της αριστεράς, ειδικά σε όσους αναζητούν μια σύγχρονη επαναστατική και κομμουνιστική τοποθέτηση. Αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τους άνεργους, τη φτωχολογιά της πόλης και του χωριού, που αναζητούν διέξοδο και απαντήσεις σε μια εποχή δυνατοτήτων, κινδύνων και μεγάλων απαιτήσεων.

Στόχος μια πλούσια, γόνιμη, ζωντανή και απαιτητική διαδικασία συζήτησης και συμβολής όλων των ανθρώπων, του δυναμικού της ΕΑΑΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Καλούμε σε μια δημιουργική συμμετοχή και στη συσπείρωση όλων των πρωτοπόρων δυνάμεων και αγωνιστών του κινήματος, της αναζήτησης και της πάλης για την κοινωνική χειραφέτηση και κομμουνιστική απελευθέρωση.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: Παν.Μαυροειδής, μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ και Δημ.Γράψας, μέλος του ΚΣ της νΚΑ.