Εφόδους δυνάμεων καταστολής στο πολυτεχνείο κάνουν μόνο οι χούντες!

 

Ανακοίνωση-Καταγγελία του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Το ΝΑΡ καταγγέλλει την επιδρομή της αστυνομίας, τις συλλήψεις των νέων που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο ίδρυμα, την παραβίαση του ασύλου, την βεβήλωση του χώρου και την επιχείρηση κλεισίματος του Πολυτεχνείου και απαγόρευσης των εκδηλώσεων και της πορείας στις 17 Νοέμβρη. Παρόμοια επιχείρηση συλλήψεων εξελίχτηκε και στην Πολυτεχνειούπολη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο άθλιος υπουργός καταδίωξης του πολίτη Χρυσοχοίδης ζήλεψαν την δόξα της χούντας και αποφάσισαν να βάλουν κι αυτοί με την σειρά τους τις δυνάμεις καταστολής μέσα στο Πολυτεχνείο.

Ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, που έχουν εγκληματικές ευθύνες, για την πολιτική τους που άφησε τον λαό έρμαιο απέναντι στην πανδημία, πιστεύουν ότι με την διαρκή βία, την καταστολή, τα ΜΑΤ, τις απαγορεύσεις των πορειών και των απεργιών, θα γονατίσουν τον λαό.

Είναι βαθιά γελασμένοι.

Το ΝΑΡ και η νΚΑ καλούν στις εκδηλώσεις και την αντικυβερνητική, αντιιμπεριαλιστική πορεία στις 17 Νοέμβρη. Καλούν σε κλιμάκωση της πάλης στην απεργία στις 26.11 ενάντια στην βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης.

  • Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι συλληφθέντες
  • Ο λαός θα σώσει τον λαό.
  • Κάτω η πολιτική της ΝΔ και της συναίνεσης.
  • Το Πολυτεχνείο ζει..

ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, 13/11/2020