Ενάντια σε πόλεμο-ανταγωνισμούς, Συγκέντρωση Πέμπτη 30/7 Σύνταγμα

 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ,  ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ!

Συγκέντρωση Πέμπτη 30 Ιούλη στο Σύνταγμα στις 7.00 μ.μ.

Η αντιδραστική αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών, ανάμεσα στις αστικές τάξεις Ελλάδας – Τουρκίας, με την άμεση εμπλοκή και των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων σ’ αυτή (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Γαλλία κλπ), οξύνεται επικίνδυνα.

Στόχος όλων αυτών είναι  ο έλεγχος των πηγών και των δρόμων ενέργειας, στο πλαίσιο ευρύτερων γεωστρατηγικών ανταγωνισμών  στη ΝΑ Μεσόγειο. Πρόκειται για επιδιώξεις  που έχουν να κάνουν  αποκλειστικά και μόνο με τα συμφέροντα του ελληνικού και τουρκικού κεφαλαίου, των πολυεθνικών εξόρυξης και των ιμπεριαλιστικών συνασπισμών και κρατών  για το πώς θα μοιράσουν την «πίτα» των κερδών.

Στεκόμαστε απέναντι στα πολεμικά σχέδια και στους κινδύνους που γεννούν για την ειρήνη, τις ελευθερίες, τα δημοκρατικά δικαιώματα και το περιβάλλον.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην προσπάθεια των αστικών τάξεων να σύρουν τους λαούς σε αναμετρήσεις, για σκοπούς αντίθετους με τα δίκια και τα συμφέροντά τους.

Προβάλλοντας την ανάγκη να επιβάλλουν οι λαοί την ειρήνη, φιλία και αλληλεγγύη μεταξύ τους, πολιτικές δυνάμεις και συλλογικότητες, καλούμε σε συγκέντρωση την Πέμπτη 30 Ιούλη στο Σύνταγμα στις 7 μμ.

  • ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ,  ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ!
  • ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ! ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ! ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. 
  • ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ, ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ!
  • ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ – ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
  • ΚΑΜΙΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ  ΧΕΡΣΑΙΩΝ Ή ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ
  • ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΛΠ.) ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
  • ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΥΛΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
  • ΓΙΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ! ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ!
  • ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
  • ΕΞΩ ΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠ΄ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!
  • ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.

Η διεθνιστική πάλη των λαών σε Ελλάδα, Τουρκία και σε όλη την περιοχή είναι η μόνη που μπορεί να σταματήσει τον πόλεμο, κόντρα στους πολεμοκάπηλους και τυχοδιωκτικούς αστικούς ανταγωνισμούς και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και διευθετήσεις.

Πολιτικές δυνάμεις και οργανώσεις της αντικαπιταλιστικής επαναστατικής αριστεράς