Εγκαινιάστηκε η Λέσχη "Αναιρέσεις" στην Αθήνα

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια εδώ

Η Λέσχη θεωρίας και πολιτισμού "Αναιρέσεις" είναι γεγονός! Εγκαινιάστηκε στις 23/11 η λέσχης της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και του ΝΑΡ, στον όμορφο χώρο του νεοκλασικού, στην Ιπποοκράτους 175β, στο κέντρο της Αθήνας. Την Παρασκευή 23/11 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση της λέσχης, όπου παρουσιάστηκαν οι στόχοι, το σχέδιο προγράμματος και οι ομάδες και λειτουργίες της. Ακολούθησε πάρτυ με κέφι και πολύ κόσμο.

Το Σάββατο 24/11 πραγματοποιήθηκε η πρώτη θεματική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Οι “δικοί μας χώροι” στο πλαίσιο μιας αντικαπιταλιστικής επαναστατικής στρατηγικής." Ακολούθησε ρεμπέτικη βραδιά.

Στα πλαίσια της λέσχη θεωρίας και πολιτσισμού διαμορφώνονται ομάδες θεάτρου, φωτογραφίας-video, χορού και μαρξιστικό εργαστήρι. Μια πολύτιμη πλευρά της δράσης μας αποκτά σπίτι και σχέδιο...

Η λέσχη είναι αφιερωμένη και φέρει το όνομα του σ. Τάσου Κοζανιτά, στελέχους της νΚΑ που έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας πέρισυ. 

Ήδη λειτουργεί η αντίστοιχη λέσχη "Αναιρέσεις" στη Θεσσαλονίκη, η οποία στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της έχει αναπτύξει πολύπλευρο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Για τις δραστηριότητες της λέσχης, το πρόγραμμα εκδηλώσεων και τις ομάδες, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα των "Αναιρέσεων", πατήστε εδώ