Διαδικτυακή Εκδήλωση του ΝΑΡ και της ν.Κ.Α. την Παρασκευή 15 Μάη

 

Διαδικτυακή Πολιτική εκδήλωση του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Παρασκευή 15 Μάη, Ώρα: 7.30 μμ

ΘΕΜΑ:
Για τη ζωή που μας αξίζει - να πληρώσει το κεφάλαιο και όχι ο λαός την κρίση.
Πρόταση για την πολιτική αντεπίθεση του κινήματος και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς.

Ομιλητές:

  • Αντώνης Δραγανίγος, εργαζόμενος, μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση,
  • Άννα Μπαχτή, εκπαιδευτικός, μέλος του Π.Σ.Ο. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ,
  • Κώστας Τριχιάς, νέος εργαζόμενος, μέλος του ΚΣ της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση
  • Την εκδήλωση-συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μουρμούρης
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live μέσω της σελίδας facebook του ΝΑΡ (livestreaming) και θα αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι του ΝΑΡ στο Youtube, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων και σχολίων.

 

Λίγα λόγια για την εκδήλωση και το θέμα της συζήτησης...

Το Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, όπως συνέβαλε στην αποκάλυψη της κατεύθυνσης που υπηρετούσαν τα κυβερνητικά μέτρα και την αντίσταση των εργαζομένων και της νεολαίας στην μαζική κοινωνική άσκηση υποταγής στην κυβέρνηση και το κράτος πριν, έτσι και τώρα θα συμβάλλει στην ενωτική ταξική αντεπίθεση στην αντεργατική καταιγίδα που έρχεται και στον αγώνα για αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης του κεφαλαίου, της ΕΕ και της κυβέρνησης.

Σήμερα, στη νέα και πιο επικίνδυνη φάση που μπαίνουμε, στον εφησυχασμό του κυβερνητικού «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ», η δική μας απάντηση είναι το «ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ». Το ΝΑΡ απευθύνει πρόταση αγώνα και αντεπίθεσης. Για την κοινή αγωνιστική και ανατρεπτική δράση στους αγώνες και το κίνημα, για τα αναγκαία βήματα που πρέπει να γίνουν τώρα, για να ανασυντάξουμε την αγωνιστική απάντηση που χρειάζεται απέναντι στα βαθιά αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει ήδη η κυβέρνηση και η εργοδοσία στο όνομα της πανδημίας και της κρίσης. 

Πολιτική πρόταση για μια άλλη αριστερά, μαχόμενη, αντικαπιταλιστική και επαναστατική, ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά και με μαζικούς όρους στα μεγάλα ερωτήματα που έθεσε η πανδημία, στα μεγάλα ζητούμενα της εποχής "Σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε". Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η πολιτική πρόταση και θα διατυπωθούν σκέψεις και προτάσεις για την μάχη του κινήματος και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στις νέες συνθήκες, μετά την καραντίνα.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την πολιτική Πρόταση του ΝΑΡ