Δεκάδες συγκεντρώσεις, περιοδείες και εξορμήσεις σε όλη τη χώρα

Δεκάδες είναι οι ανοιχτές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ - εκλογική συνεργασία με ΕΕΚ και ανένταχτους αγωνιστές σε όλη τη χώρα. Την εβδομάδα που πέρασε σε δεκάδες προεκλογικές εκδηλώσεις από άκρη σε άκρη της χώρας, χιλιάδες αγωνιστές, αριστεροί νέοι και κόσμος της δουλειάς συμμετείχαν στη συζήτηση για το πρόγραμμα και τις θέσεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Οι υποψήφιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρουσιάζουν την προοπτική ενός άλλου δρόμου απέναντι στην κυρίαρχη πολιτική του μαύρου μετώπου κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, ενώ στις περισσότερες εκδηλώσεις γίνονται ουσιαστικές ερωτήσεις και συζήτηση με τους συμμετέχοντες. Εκλογικά Περίπτερα με υλικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν στηθεί σε ΄λους τους δήμους της Αττικής και σε όλες τις μεγάλες πόλεις, ενώ από τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν διαθέσιμα σε όλα τα περίπτερα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα ψηφοδέλτια για κάθε εκλογική περιφέρεια. 

Ιδιαίτερα πλούσιο ήταν και το πρόγραμμα περιοδειών στους μεγάλους εργασιακούς χώρους σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Μαζικές εξορμήσεις στα εργοστάσια του Θριάσιου, περιοδείες και ομιλίες σε τράπεζες και υπουργεία, επίσκεψη σε εταιρείες και επιχειρήσεις, στα μεγάλα καταστήματα του εμπορίου, στην ΕΘΕΛ και τη ΔΕΗ, σε ΔΕΚΟ και στο ΜΕΤΡΟ, για να φτάσει η φωνή και οι θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον κόσμο της δουλειάς, σπάζοντας το αντιδημοκρατικό πλαίσιο προβολής των κομμάτων που με ανακοίνωσή της καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες δυνάμεις (δείτε εδώ την ανακοίνωση-καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τον αποκλεισμό από τον τηλεοπτικό χρόνο).

Ακόμα πιο πλούσιο και εντατικό είναι το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, στην τελική ευθεία των εκλογών, με πάρα πολλές προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε κάθε γειτονιά και δήμο της Αττικής και των μεγάλων πόλεων και φυσικά τις Κεντρικές Προεκλογικές Συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αθήνα.

Στην Αθήνα, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτέμβρη, στις 7.00 μ.μ. μπροστά στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην Εθνική Βιβλιοθήκη (Προπύλαια), στην οδό Πανεπιστημίου. Στην εκδήλωση θα χαιρετήσουν υποψήφιοι και στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώ θα ακολουθήσει πορεία πρός τα γραφεία της Ε.Ε.

Αντίστοιχα, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17/9, στις 7.30μμ, στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας. Ομιλητές Β. Τάκη, Φ. Πολίτη, Γ. Ρηγόπουλος, Β. Τζαχρήστας, ενώ στην Πάτρα, την Πέμπτη 17/9, στις 7.00 μ.μ, στην  Πλατεία Όλγας.

Στο χώρο της νεολαίας, οι νέοι και νέες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κυκλοφορούν ήδη την προκήρυξη και την αφίσα τους, με εξορμήσεις σε στέκια και χώρους νεολαίας, ενώ έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις σε σχολές και περιοχές για την συζήτηση με τη νέα γενιά.

Δείτε εδώ όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την ιστοσελίδα της, ανά ημέρα