Δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΝΑΡ

Δίμηνη έκτακτη πανελλαδική οικονομική εξόρμηση, από το Δεκέμβρη 2014 μέχρι και το Γενάρη 2015, προκήρυξε το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, με στόχο την ανταπόκριση στις οικονομικές υποχρεώσεις των επικείμενων πολιτικών μαχών.

Ειδικά μετά τις πολιτικές εξελίξεις, που πιθανά οδηγήσουν σε προκήρυξη εκλογών, είναι φανερό ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η αντικαπιταλιστική αριστερά να έχει τις οικονομικές δυνατότητες για τα υλικά μέσα που θα χρειαστούν ώστε να επικοινωνήσει τις ιδέες και τα συνθήματα της.

Σε ανακοίνωσή της η Π.Ε. αναφέρει: Καλούμε μαζικά στην στήριξη και οικονομική ενίσχυση του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση. Για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τους αντιδημοκρατικούς φραγμούς που θέτει το πολιτικό σύστημα, την αποσιώπηση της δράσης της ανατρεπτικής αριστεράς από τα ΜΜΕ, τα κάθε λογής εμπόδια που βάζει το κατεστημένο στην παρέμβασή μας. Έτσι ώστε, με τις προκηρύξεις και τις αφίσες, τις εκδηλώσεις και τα απλά υλικά μέσα να φτάσει σε κάθε περιοχή της χώρας  το μήνυμα της ανάγκης ύπαρξης και παρέμβασης της επαναστατικής αριστεράς για την ανάπτυξη των ταξικών και νεολαιίστικων αγώνων και την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, κόντρα στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και την αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου, κυβέρνησης, Ε.Ε. και ΔΝΤ.

Καλούμε τους αγωνιστές των κινημάτων, τους ανθρώπους που αγωνιούν για την ύπαρξη και την παρέμβαση των δυνάμεων της μαχόμενης, ανατρεπτικής αριστεράς, που αναζητούν την συγκρότηση του προγράμματος και του κόμματος της Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης να δώσουν τη δική τους συνδρομή σε αυτό το δύσκολο δρόμο.

Παρά την άσχημη οικονομική κατάσταση της κοινωνικής πλειοψηφίας, την οικονομική εξάντληση των περισσότερων αγωνιστών με τις πολλαπλές οικονομικές υποχρεώσεις όλων, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίσσευμα, αλλά η ενίσχυση θα προέρχεται από το υστέρημα του καθένα. Ζητούμε την οικονομική ενίσχυση γιατί τα έσοδά μας προέρχονται αποκλειστικά από τα μέλη και τους φίλους μας και όχι από χορηγούς ή οικονομικά συμφέροντα, γιατί η οικονομική μας αυτοτέλεια είναι θεμέλιο της πολιτικής μας ανεξαρτησίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους ενισχύουμε οικονομικά το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, σπάμε τα αστικά οικονομικά τείχη του πολιτικού αποκλεισμού!

Αριθμός λογαριασμού για ενισχύσεις: Εθνική Τράπεζα 15163658337

Creative Commons License    Το narnet.gr στηρίζει το ελεύθερο λογισμικό
Αυτό το έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Ελλάδα