Ανακοίνωση ΝΑΡ: Με επιτυχία και κάλυψη του πλάνου έκλεισε η Οικονομική Εξόρμηση

 

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ

Η δίμηνη οικονομική εξόρμηση που προκήρυξε το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση για το Δεκέμβρη του 2020-Γενάρη 2021 έκλεισε με κάλυψη του πλάνου κατά 102%. Την προκήρυξη αυτής της οικονομικής εξόρμησης είναι γνωστό ότι επέβαλαν, όχι μόνο οι συνήθεις ανάγκες, αλλά και η βάρβαρη επίθεση τις κυβέρνησης της Ν.Δ. στις λαϊκές ελευθερίες με το νέο καθεστώς της οικονομικής τρομοκρατίας με την άσκηση διώξεων και την επιβολή προστίμων σε βάρος πάνω από 130 μελών και φίλων του ΝΑΡ και της νΚΑ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και κατέθεσαν τη μικρή ή και μεγάλη εισφορά τους. Κάθε ποσό ήταν πολύτιμο για τη συλλογική αντιμετώπιση της νέας κατάστασης. Ειδικά αυτή την περίοδο που οξύνεται η οικονομική ανέχεια όλων εμάς των «από κάτω».

Οι εισφορές που συγκεντρώθηκαν μέσα σε χώρους εργασίας από εργαζόμενους, από εργαζόμενους μετανάστες στη χώρα μας, μέσα σε στρατόπεδα από στρατευμένους, από φίλους μετανάστες στο εξωτερικό, από συναγωνιστές της μειονότητας, από νέους και συνταξιούχους, από φοιτητές και μαθητές, μας δίνουν δύναμη και για την επόμενη μέρα, ώστε να συνεχίσουμε παρά τη στοχοποίηση της κυβέρνησης και των μηχανισμών του συστήματος και της απόπειρας προσωπικής και συλλογικής οικονομικής ομηρίας των αγωνιστών και αγωνιστριών του μαζικού κινήματος και της αντικαπιταλιστικής και κομμουνιστικής αριστεράς.

Εκτιμούμε ότι θα μπορέσουμε καθολικά να καλύψουμε τα μέλη και τους φίλους μας για τις διώξεις που είναι σε εκκρεμοδικία από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. και τα πρόστιμα που μας έχουν επιβληθεί μέχρι τώρα, με τη συνεισφορά και των αντίστοιχων θετικών πρωτοβουλιών του κινήματος.

Θέλουμε να συγχαρούμε τα μέλη των οργανώσεων του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση που έδωσαν τη μάχη, ώστε το μήνυμα και ο σκοπός της εξόρμησης να φτάσει σε ευρύτερο κόσμο.

H επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης δείχνει ότι το ΝΑΡ και η νΚΑ έχουν ισχυρούς πολιτικούς δεσμούς και κύρος σε ένα ευρύτερο μαχόμενο αγωνιστικό δυναμικό, που κατακτήθηκαν μέσα στην μακρόχρονη συνεισφορά των οργανώσεων μας στους λαϊκούς αγώνες, στην υπόθεση της ανασυγκρότησης του αντικαπιταλιστικού και σύγχρονου κομμουνιστικού κινήματος και ιδιαίτερα στην τελευταία δύσκολη περίοδο της ολόπλευρης επίθεσης στα λαϊκά εργατικά δικαιώματα και ελευθερίες. Ανεβάζουν πιο ψηλά την υποχρέωση να συμβάλλουμε στον κομμουνιστικό μετασχηματισμό της οργάνωσής μας και στο σύγχρονο πρόγραμμα και φορέα που έχει ανάγκη η εποχή μας.

Συνεχίζουμε τους αγώνες και τις δράσεις μας με στήριξη στα μέλη και τους φίλους μας, χωρίς ενισχύσεις και εξαρτήσεις από κανένα θεσμικό οργανισμό του κράτους και του κεφαλαίου. Γιατί η οικονομική μας αυτοτέλεια συμβαδίζει με την επαναστατική μας φυσιογνωμία και τους σκοπούς του αγώνα μας για την ανατροπή του καταστροφικού καπιταλισμού και την υπεράσπιση στο σήμερα των αναγκών και των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και όλων των αδικημένων.

Με λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους, μπορούμε να φτάσουμε πιο ψηλά με ελπίδα και περισσότερη δύναμη.

 Το γραφείο της Π.Ε. του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, 10/2/2021