Οικονομική εξόρμηση για 4ο Συνέδριο του ΝΑΡ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 4o ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΝΑΡ

Στηρίξτε και οικονομικά τον αγώνα για μια σύγχρονη κομμουνιστική Αριστερά

Μπροστά στο 4ο Συνέδριο του Νέου Αριστερού Ρεύματος για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, που θα γίνει στην Αθήνα 1-2-3 Δεκέμβρη 2017, προκηρύσσουμε 2-μηνη πανελλαδική οικονομική εξόρμηση, από τον Οκτώβρη μέχρι το Νοέμβρη του 2017.

 Για να κατακτήσουμε την οικονομική δυνατότητα για να φτάσουν οι πολιτικές θέσεις και οι ιδέες της αντικαπιταλιστικής και σύγχρονα κομμουνιστικής Αριστεράς στους εργαζόμενους και τους νέους, στους χώρους δουλειάς, σπουδών, κατοικίας, σε όλες τις περιοχές, κόντρα στους αντιδημοκρατικούς φραγμούς που θέτει το πολιτικό σύστημα, την αποσιώπηση της δράσης μας από τα ΜΜΕ, τα κάθε λογής εμπόδια που βάζει το κατεστημένο στην παρέμβασή μας. Για να κατακτήσουμε τις οικονομικές δυνατότητες για τα έξοδα προπαγάνδας και λειτουργίας, για όλες τις πολιτικές μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Με τις ανακοινώσεις και τις αφίσες μας να φτάσουμε σε κάθε περιοχή της χώρας και να δώσουμε το μήνυμα της ανάγκης ύπαρξης και παρέμβασης της επαναστατικής κομμουνιστικής Αριστεράς για την υποστήριξη του εργατικού, λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος, για τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα και ανάγκες κόντρα στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και την αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου, κυβέρνησης, Ε.Ε. και ΔΝΤ.

Καλούμε τους αγωνιστές των κινημάτων, τα μέλη και τους φίλους του ΝΑΡ και της νΚΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τους ανθρώπους που αγωνιούν για την ύπαρξη και την παρέμβαση των δυνάμεων της μαχόμενης, ανατρεπτικής αριστεράς, που αναζητούν την συγκρότηση του προγράμματος και του κόμματος της Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης να δώσουν τη δική τους συνδρομή σε αυτό το δύσκολο δρόμο.

Παρά την οικονομική εξάντληση των περισσότερων αγωνιστών από τα μέτρα κυβερνήσεων, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. και τις πολλαπλές οικονομικές υποχρεώσεις όλων, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίσσευμα, από το υστέρημα του καθένα ζητάμε τη συμβολή όλων. Να φτάσει το κάλεσμα της οικονομικής εξόρμησης όσο το δυνατόν πιο πλατιά. Συγκεντρώνουμε λίγα από πολλούς, γιατί εμείς δεν παίρνουμε πολλά από τους λίγους! Γιατί η οικονομική βάση της εργατικής και κομμουνιστικής Αριστεράς δεν είναι άλλη από τους εργάτες, εργαζόμενους, τους ανέργους και τους νέους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού και όχι βέβαια οι χορηγίες και τα μαύρα πακέτα της οικονομικής ολιγαρχίας.

Ενισχύστε οικονομικά το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση γιατί η οικονομική δυνατότητα δίνει δύναμη στην επαναστατική παρέμβαση για να σπάσουν τα τείχη της αστικής πολιτικής, γιατί η οικονομική αυτοτέλεια είναι θεμέλιο της πολιτικής ανεξαρτησίας.

  • Με κουπόνια των 2, 5, 10 €
  •  ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 151 001781 75, με ΙΒΑΝ GR63 0110 1510 0178 175

ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Αθήνα 1/10/2017