Ανακοίνωση της Επιτροπής Προσυνεδριακού Διαλόγου για το 4ο Συνέδριο ΝΑΡ

Ανακοίνωση της Επιτροπής Προσυνεδριακού Διαλόγου

Ανοιχτό κάλεσμα για δημόσιο προσυνεδριακό διάλογο για το 4ο Συνέδριο του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Η Επιτροπή Προσυνεδριακού Διαλόγου για το 4ο Συνέδριο του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, απευθύνει δημόσιο ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση, στους φίλους-ες και συναγωνιστές-στριες του ρεύματός μας, σε όσους αγωνιστές-στριες της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, του λαϊκού, εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος θέλουν να συμβάλλουν στη συζήτηση για τα μεγάλα ερωτήματα και ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και την εποχή μας, να πάρουν μέρος στον προσυνεδριακό διάλογο και τη συζήτηση πάνω στις Θέσεις που δημοσιοποίησε η Πολιτική Επιτροπή για το 4ο Συνέδριό μας.

Θεωρούμε, ότι ο ουσιαστικός-και όχι ένας τυπικός- διάλογος, η κατάθεση απόψεων, η κριτική, η διατύπωση ιδεών και προτάσεων θα βοηθήσει αποφασιστικά την διαδικασία του συνεδρίου μας, θα επιδράσει στη συζήτηση, τις σκέψεις και τις αποφάσεις της ανώτερης διαδικασίας μας που είναι το Συνέδριο της οργάνωσής μας. Ο πλατύς και ουσιαστικός διάλογος θα συμβάλλουν θετικά στην πορεία προς το Συνέδριο και στις εργασίες του, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 1,2 και 3 Δεκεμβρίου 2017.

Καλούμε και ενημερώνουμε τα μέλη, τους φίλους και συναγωνιστές που θέλουν να τοποθετηθούν στον δημόσιο προσυνεδριακό διάλογο:

Α. Άρθρα και κείμενα δημόσιου προσυνεδριακού διαλόγου μπορούν να σταλούν από τις 27 Αυγούστου 2017 και μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2017.

Β. Τα άρθρα-κείμενα του δημόσιου διαλόγου υπάρχει η δυνατότητα να δημοσιεύονται:

1. Στην ιστοσελίδα του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση (www.narnet.gr) στην ειδική κατηγορία «4ο Συνέδριο-διάλογος». Τα άρθρα και κείμενα αυτά θα πρέπει να είναι μέχρι 5.000 λέξεις (ανώτατο όριο).

2. Σε ειδική σελίδα στην εφημερίδα ΠΡΙΝ, από τις 10 Σεπτεμβρίου. Τα άρθρα αυτά θα πρέπει να έχουν όριο τις 700 λέξεις και θα δημοσιεύονται μετά την εφημερίδα και στην ιστοσελίδα του ΝΑΡ.

Όλα τα άρθρα-κείμενα θα δημοσιεύονται με τη χρονική σειρά παραλαβής των κειμένων από την επιτροπή και θα στέλνονται στις Οργανώσεις και τα μέλη του ΝΑΡ και της ν.Κ.Α. για να τεθούν υπόψη στο διάλογο για το 4ο συνέδριο.

Γ. Κάθε άρθρο απαραίτητα θα πρέπει να έχει: Όνομα συντάκτη/ων, Οργάνωση (αν πρόκειται για μέλη του ΝΑΡ και της ν.Κ.Α.) ή πόλη, ή εργασιακός χώρος (αν πρόκειται για φίλους και συναγωνιστές), mail επικοινωνίας του συντάκτη. Επίσης θα πρέπει να έχει την ένδειξη «Άρθρο Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου» και να αναφέρει αν είναι για την ιστοσελίδα ή για την εφημερίδα ΠΡΙΝ.

Δ. Η ροή δημοσίευσης και ο καταμερισμός των άρθρων και κειμένων θα γίνεται με ευθύνη της Επιτροπής Προσυνεδριακού Διαλόγου, με βάση τη χρονική διάρκεια της προσυνεδριακής περιόδου και τις δυνατότητες της εφημερίδας και της ιστοσελίδας.

Ε. Τα άρθρα και κείμενα Προσυνεδριακού Διαλόγου μπορούν να στέλνονται:

α) Ηλεκτρονικά (με mail) στη διεύθυνση: narnet@narnet.gr, με την ένδειξη (στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος): «Για την Επιτροπή Προσυνεδριακού Διαλόγου».

β) Ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Κλεισόβης 9, Πλ. Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 10677 με την ένδειξη: «Για την Επιτροπή Προσυνεδριακού Διαλόγου».

γ) Μέσω των Οργανώσεων Βάσης του ΝΑΡ και της ν.Κ.Α. σε όλη τη χώρα.

Η Επιτροπή Προσυνεδριακού Διαλόγουγια το 4ο Συνέδριο του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Αύγουστος 2017