ΝΑΡ: Δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση. Απαντάμε συλλογικά στα πρόστιμα και τις διώξεις

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020 – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Απαντάμε συλλογικά και με αλληλεγγύη στις δικαστικές διώξεις και τα πρόστιμα της κυβέρνησης

Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση προκήρυξαν δίμηνη οικονομική εξόρμηση για τον Δεκέμβριο 2020 και τον Ιανουάριο 2021.

Μια οικονομική εξόρμηση που δεν είναι συνηθισμένη μιας και τα μέτρα για την πανδημία έχουν δημιουργήσει πρόσθετες δυσκολίες από τη χειροτέρευση της οικονομικής κατάστασης των περισσότερων, τη μείωση των μισθών και την παράταση της ανεργίας, αλλά και τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και την επιδιωκόμενη από την κυβέρνηση αναστολή κάθε πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης που δημιουργούν εμπόδια να βρεθούμε με τους φίλους και συναγωνιστές μας σε εκδηλώσεις και δράσεις.

Η αξία της οικονομικής συνεισφοράς είναι σημαντική για την ύπαρξη και την παρέμβασή μας ειδικά αυτή την περίοδο της επιβολής της μονοφωνίας της εξουσίας.

Με την οικονομική μας εξόρμηση συγκεντρώνουμε χρήματα και για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των συλληφθέντων και των πολλών εξοντωτικών προστίμων που επιβλήθηκαν σε δεκάδες μέλη και συναγωνιστές/τριες μας για τις κινητοποιήσεις στο φετινό Πολυτεχνείο, στην απεργία της 26ης Νοεμβρίου και στις 6 Δεκέμβρη, παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις που χτυπήθηκαν βίαια από την αστυνομική καταστολή και την οικονομική τρομοκρατία της κυβέρνησης.

Δίνουμε τη μάχη της συλλογικής κάλυψης των εξόδων των συλληφθέντων και της πληρωμής των προστίμων γιατί αποτελούν πολιτικές διώξεις ενάντια στο μαζικό λαϊκό κίνημα και ιδιαίτερα την μαχόμενη αριστερά και τους αγωνιστές της. Ταυτόχρονα με τη συνολική μάχη της πολιτικής καταδίκης και ανατροπής της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, παλεύουμε για να διαγραφούν τα πρόστιμα με πολιτικές παρεμβάσεις και νομικές κινήσεις-ενστάσεις, κινήσεις τις οποίες θα συνεχίσουμε με όσα μέσα και τρόπους μπορούμε, πρώτα απ΄ όλα μέσα από το λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα, τα σωματεία και τις συλλογικότητες, τις μετωπικές πρωτοβουλίες και τις συσπειρώσεις, μαζί με όλες τις δυνάμεις της μαχόμενης αριστεράς.

Ο αγώνας μας είναι όμορφος, παρότι έχει θυσίες και τώρα θέλουν να τον κάνουν να έχει και δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος. Όμως θα τα καταφέρουμε, αν και πολλά χρήματα χρειάζεται ακόμα να συγκεντρωθούν. Μέχρι τις 31 του Γενάρη συνεχίζουμε με όσα μπορεί ο καθένας και η καθεμιά, με «λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους», γιατί όπως πάντοτε στην πορεία του εργατικού και κομμουνιστικού κινήματος «Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας»!

Για οικονομικές ενισχύσεις

- Τα μέλη του ΝΑΡ και της ν.Κ.Α. και στις κατά τόπους οργανώσεις διατίθενται μπλοκάκια οικονομικής εξόρμησης

- Με καταθέσεις στο λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα IBAN GR6301101510000015100178175, Δικαιούχος: Μαρξιστικό Πολιτιστικό Εργαστήρι, με την ένδειξη «για οικονομική εξόρμηση» και το όνομα ή τη συλλογικότητά σας.

Η δύναμή μας είναι στη συλλογική προσπάθεια!