Όχι στην κυβερνητική φιέστα στον Πειραιά

Συμμετοχή στην κινητοποίηση Παρασκευή 5/4, στις 4 μ.μ. στην Πλ. Καραϊσκάκη

Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση καλεί στην κινητοποίηση που οργανώνεται από σωματεία του Πειραιά, δημοτικά και περιφερειακά σχήματα και άλλες συλλογικότητες ενάντια στην κυβερνητική φιέστα που οργανώνεται σήμερα στον Πειραιά. Το κυβερνητικό «όραμα» για τον Πειραιά, που στηρίζεται στο ξεπούλημα του ΟΛΠ και στην εισβολή των πολυεθνικών, με αιχμή του δόρατος την COSCO, δεν έχει καμία σχέση με τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων του Πειραιά, ενώ επιβαρύνει το περιβάλλον. Μάλιστα, με την υλοποίηση του Master Plan της COSCO, για την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των κρουαζιερόπλοιων στη περιοχή της Πειραϊκής, οι κάτοικοι του Πειραιά θα αισθάνονται πολύ περισσότερο ξένοι μέσα στην ίδια τους την πόλη.

Το ΝΑΡ, η αντικαπιταλιστική Αριστερά και το ταξικό εργατικό κίνημα βρίσκονται αντιμέτωποι με όλα τα αστικά κόμματα, που από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ μέχρι τους φασίστες της ΧΑ εξυπηρετούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα της COSCO. Αντιπαλεύουμε τη δημαρχία Μόραλη/Μαρινάκη και όσους προωθούν την ίδια καταστροφική «ανάπτυξη» με διαφορετικό περιτύλιγμα, όπως η δημοτική παράταξη «Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς για όλους».

Να τους χαλάσουμε τη φιέστα! Ο Πειραιάς δεν θα γίνει «άβατο» των πολυεθνικών και των μεγάλων συμφερόντων του κεφαλαίου.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε τη κινητοποίηση που έχει καλέσει η ΠΕΝΕΝ την Παρασκευή 5/4, στις 4 μμ, στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά.