Την Κυριακή 14/1 το νέο ΠΡΙΝ. Σάββατο 13/1 υποδεχόμαστε το νέο φύλλο με εκδήλωση

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου το ανανεωμένο ΠΡΙΝ στα περίπτερα.

Το Σάββατο 13/1 υποδεχόμαστε το νέο φύλλο στη Λέσχη Αναιρέσεις, με παρουσίαση, μουσική και ιδέες

Δείτε εδώ video σποτάκι για τη νέα έκδοση της εφημερίδας ΠΡΙΝ

Η κυριακάτικη εφημερίδα Πριν, έχοντας πίσω της μια διαδρομή 28 ετών μαχητικής δημοσιογραφίας και ανατρεπτικής προσέγγισης, θα κυκλοφορεί από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 με ένα πλήρως ανανεωμένο φύλλο.

Με καινούργια φόρμα και μοντέρνα αισθητική, φιλοδοξεί να συνδεθεί με τα νέα ρεύματα ριζοσπαστισμού και ειδικά τη νέα γενιά, υπηρετώντας τους στόχους που από την αρχή είχε θέσει: την απελευθέρωση του κόσμου της εργασίας, τη συμβολή της στην αντεπίθεση του εργατικού λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος και στη συγκρότηση μιας ισχυρής αντικαπιταλιστικής και σύγχρονα κομμουνιστικής Αριστεράς.

Η κυκλοφορία από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου του ανανεωμένου Πριν αποτελεί μια συμβολή στους αγώνες του λαού μας για την ανατροπή της μνημονιακής και καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία της αναβάθμισης και ισχυροποίησης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.prin.gr.

Το Πριν έρχεται με νέες στήλες και συνεργάτες, με νέο περιεχόμενο, εμπνευσμένο από τις αναμετρήσεις και τα διλήμματα της εποχής μας, φιλοδοξώντας για μια ακόμα φορά να είναι Πριν τα γεγονότα, να προετοιμάζει για τους σεισμούς που μέλλονται για να’ ρθουν.

Στην Αθήνα, διοργανώνεται εκδήλωση Παρουσίασης του νέου φύλλου του ΠΡΙΝ, το Σάββατο 13/1 στις 8.00 μ.μ. στη Λέσχη Αναιρέσεις, Ιπποκράτους 175 β

Εκτός από την παρουσίαση του νέου φίλου θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί, θα γίνει συζήτηση με αναγνώστες για ιδέες, κ.α. ενώ θα μας κρατήσουν συντροφιά με τα τραγούδια τους οι "Υπεραστικοί".