Σύσκεψη οργανώσεων Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας

Σύσκεψη οργανώσεων Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Την Κυριακή 24/11 πραγματοποιήθηκε μαζική σύσκεψη των οργανώσεων του ΝΑΡ και της νΚΑ στα Γιάννενα. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι οργανώσεις Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας και Δυτικής Μακεδονίας.

Παρουσιάστηκε η εισήγηση για το πανελλαδικό σώμα του ΝΑΡ από σ. Αντώνη Δραγανίγο, μέλος του γραφείου της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ.

Ακολούθησε πλούσιος διάλογος γύρω από τις διεθνείς εξελίξεις, την πολιτική κατάσταση και τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα, την οργάνωση της καθημερινής παρέμβασης των δυνάμεων του ΝΑΡ και της νΚΑ για ένα νικηφόρο κίνημα ανατροπής, για τη συσπείρωση των δυνάμεων της νέας κομμουνιστικής ελπίδας, για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την ανασυγκρότηση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, αλλά και την ισχυροποίηση της ταξικής πτέρυγας στους εργαζόμενους και στη νεολαία.

Μετά την περιφερειακή αυτή σύσκεψη οι ΟΒ θα πραγματοποιήσουν συνεδριάσεις για το βάθεμα της συζήτησης, απευθυνόμενες σε όλα τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης, κλείνοντας τη διαδικασία λίγο πριν τις γιορτές με την εκλογή αντιπροσώπων για το Πανελλαδικό Σώμα του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10-11-12  Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα.

  • Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
  • νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση
  • Οργανώσεις Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας