Συγκέντρωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα: Μάχη για ψήφο στην ανυπότακτη αριστερά

 

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου η προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα, μπροστά από το κεντρικό της εκλογικό περίπτερο στην οδό Πανεπιστημίου, στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 7.00 μ.μ. και καλύφθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ. Με το σύνθημα "Εμπρός για μια Αριστερά, που δεν θα υποτάσσεται και δεν θα προσκυνά" που φώναξαν οι συγκεντρωμένοι, άνοιξε η εκδήλωση. Οι σημαίες και τα συνθήματα από τους εκατοντάδες νέους-κυρίως-που βρίσκονταν μπροστά από το βήμα της συγκέντρωσης έδωσαν τον τόνο.

Το μήνυμα όλων των ομιλητών/τριων ήταν ένα: Μέχρι την Κυριακή δίνουμε τη μάχη να φτάσει η φωνή της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε περισσότερους χώρους δουλειάς, σχολές, πόλεις και χωριά. Να απαντήσουμε στα ψευτοδιλήμματα του αστικού διπολισμού ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, να δυναμώσει η χρήσιμη για τους εργαζόμενους και τη νεολαία αντικαπιταλιστική αριστερά της ανατροπής, κόντρα και στα νεορεφορμιστικά σχέδια και τα κόμματα-πατερίτσες του αστικού πολιτικού συστήματος που με δήθεν αριστερό προφίλ αποτελούν την τραγική επανάληψη της λογικής ΣΥΡΙΖΑ (ρεαλισμός...με ευρωπαϊσμό και ολίγη τεχνοκρατία...). Να δυναμώσει εκείνη η αριστερά που δεν κάνει απλά κινήσεις διαμαρτυρίας, αλλά μαχητικούς αγώνες, που προβάλλει ένα σύγχρονο αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα και πολιτικούς στόχους ρήξης στο σήμερα.

Δείτε εδώ video με τις ομιλίες στη συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα: