Πρωτοβουλία κατά του ευρώ και της ΕΕ: συνέλευση και κάλεσμα για συσπείρωση

Η «Πρωτοβουλία κατά του Ευρώ και της ΕΕ» καλεί σε  Συνέλευση την  Παρασκευή 21  Σεπτεμβρίου 2012 στις 19.00  στην αίθουσα Γκίνη στο ΕΜΠ. Όπως αναφέρει στην πρόσκλησή της η πρωτοβουλία, τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1. Πρόταση αγωνιστικής πολιτικής συμπόρευσης, σε όλες τις μαχόμενες αντι-ΕΕ δυνάμεις που προτάσσουν την σωτηρία του λαού και όχι του ευρώ και του κεφαλαίου, με στόχο την ανατροπή της επίθεσης, την αποδέσμευση από το σφαγείο ευρωζώνης-ΕΕ και την επιβολή της λαϊκής θέλησης.

2. Άμεσο σχεδιασμό συγκεκριμένων παρεμβάσεων και εκδηλώσεων  σε γειτονιές, εργασιακούς χώρους και θεματικά ζητήματα, με στόχο μια επανεκκίνηση- τομή στον ίδιο το χαρακτήρα και τον τρόπο δράσης της Πρωτοβουλίας, με συσπείρωση  των ευρύτερων δυνατών δυνάμεων, με σαφέστερη πολιτική στόχευση σε ένα αντι-ΕΕ πρόγραμμα, σε μια μαζική πολιτική και κοινωνική δράση σε όλους τους χώρους ζωής και εργασίας.

Παράλληλα, η Πρωτοβουλία έχει ήδη απευθύνει δημόσιο κάλεσμα κοινής δράσης για ένα πλατύ λαϊκό αντι-ΕΕ ρεύμα αγώνα, σε όλες τις μαχόμενες δυνάμεις.»