Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Camping Αναιρέσεις 2017

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το Camping Αναιρέσεις 2017 στο Δρέπνο Αργολίδας

Δείτε εδώ Video από την Πολιτική Εκδήλωση του ΝΑΡ στο Ναύπλιο και στιγμιότυπα από το Camping

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 6 Αυγούστου το camping Αναιρέσεις 2017 της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση στο Δρέπανο Αργολίδας, το οποίο είχε ξεκινήσει στις 28 Ιουλίου.

Εκατοντάδες νέοι και νέες, αλλά και αρκετοί εργαζόμενοι μεγαλύτερων ηλικιών συμμετείχαν στη διοργάνωση. Αποκορύφωμα του φετινού camping οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες του τελευταίου 3-ημερου. Την Παρασκευή 4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ιστορικός περίπατος στην ηρωική Ακροναυπλία, τόπο φυλάκισης χιλιάδων κομμουνιστών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε ιστορική παρουσίαση από τον Μπάμπη Αντωνιάδη, ενώ η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση απέτισε φόρο τιμής στους αγωνιστές της Ακροναυπλίας στο μνημείο που υπάρχει στο χώρο.

Την Παρασκευή το βράδυ διοργανώθηκε και μεγάλο ρεμπέτικο γλέντι στο χώρο του κάμπινγκ.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην πόλη του Ναυπλίου, στην πλατεία Δημαρχείου, με θέμα «Για μια νέα κομμουνιστική ελπίδα –Για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή -Παρουσίαση των Θέσεων της Π.Ε. του ΝΑΡ για το 4ο Συνέδριό του». Ομιλητής ο Γιάννης Ελαφρός, μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ.

Ο Γ. Ελαφρός παρουσιάζοντας τις «Θέσεις» αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το δρόμο της διεξόδου από αυτήν.

Δείτε εδώ βίντεο με το σύντομο άνοιγμα της εκδήλωσης από τον συντονιστή Νίκο Σακαλή, μέλος του ΚΣ της ν.ΚΑ.Α, και ολόκληρη την ομιλία του Γιάννη Ελαφρού, αλλά και πλάνα από την εκδήλωση. (Την εκδήλωση κάλυψε η ιστοσελίδα pandiera.gr).

Την Κυριακή 6 Αυγούστου στο χώρο του camping διοργανώθηκε συναυλία με τους ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ & Dj Micro, The Jaguar Bombs, Brak Xnaria& dj Moya και ακολούθησε πάρτυ.

Η ν.Κ.Α. ανανέωσε το ραντεβού με τον κόσμο του αγώνα στις μάχες του επόμενου διαστήματος, αλλά και την πορεία για το 4ο Συνέδριο του ΝΑΡ και τις πλούσιες προσυνεδριακές διαδικασίες των επόμενων μηνών.

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου αναχωρούν από το χώρο του camping οι νέοι και νέες που έδωσαν το παρόν στη διοργάνωση.