Ξεκινάει νέος θεματικός κύκλος στη Λέσχη Αναιρέσεις

Η Λέσχη θεωρίας και πολιτισμού «Αναιρέσεις», εγκαινιάζει  κύκλο εκδηλώσεων με θέμα «το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!».

Αρχή την Παρασκευή 18 Ιανουάριου στις 19.30 με τη συζήτηση με θέμα «Ο Ελληνικός φασισμός, γέννηση και πορεία στο χρόνο». Εισηγητές θα είναι ο  Σπύρος Μαρκέτος, ιστορικός και ο Παναγιώτης Μαυροειδής, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ. Μέτα την εκδήλωση θα ακολουθήσει προβολή του ντοκιμαντέρ «ο αληθινός φασισμός» του Μιχαήλ Ρομ.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση ενός ευρύτερου κύκλου συζητήσεων και πρωτοβουλιών που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Φλεβάρη, με σκοπό έχει την καθολική και βαθειά προσέγγιση του φασιστικού φαινόμενου και των παραμέτρων του, για την ανάπτυξη της πάλης κατά της φασιστικής ιδεολογίας και πολιτικής πρακτικής.

Το Σαββάτο 19 Ιανουαρίου η Λέσχη συμμετέχει στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται με κεντρικό τίτλο "Αθήνα, πόλη Αντιφασιστική", με διαδήλωση και κατάληξη στο Σύνταγμα όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη αντιφασιστική συναυλία.

Το βράδυ του Σαββάτου 19/1, από τις 22.30 και μετά, η λέσχη θα πλημυρίσει από τους ήχους αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών τραγουδιών σε επιμέλεια Μιχάλη Παπαμακάριου.