ΝΑΡ: Καταγγελία για την καταδίκη διαδηλωτή στα Ιωάννινα

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ της καταστολής

Σε 14μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε ο Β.Η.διαδηλωτής της πορείας του Πολυτεχνείου του 2016 στα Γιάννενα.

Αν δεν θυμάστε ποια πορεία είναι η συγκεκριμένη, πρόκειται για εκείνη την πορεία που οι δυνάμεις καταστολής αιματοκύλισαν την πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου,στέλνοντας ένα πρώιμο μήνυμα της «κυβέρνησης της Αριστεράς» που είναι η πιο αυταρχική και νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της εικοσαετίας.

Σε εκείνη την πορεία, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους διαδηλωτές μπροστά στη νομαρχία, χτύπησαν όποιον-α βρήκαν και στη συνέχεια, προχώρησαν σε συλλήψεις διαδηλωτών.

Σήμερα, ένας νέος άνθρωπος, αγωνιστής της Αριστεράς, της κανονικής και μάχιμης, όχι της γιαλαντζί του Τσίπρα και της Γεροβασίλη, βρίσκεται καταδικασμένος σε 14 μήνες με αναστολή.

Ας έρθουν λοιπόν τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τότε «έπεφταν από τα σύννεφα» δήθεν, με τη συμπεριφορά των ΜΑΤ, να διαβάσουν την απόφαση και να διαπιστώσουν τι είδους κάλπικη αριστερά στηρίζουν ως νέοι βαστάζοι της εξουσίας.

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, ένστολοι και μη: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες δεν καταλαβαίνουν από δίκες και κατασκευασμένες κατηγορίες, από τις φασιστικές δυνάμεις καταστολής που με στοργή περιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

  • Καμία ποινικοποίηση της λαϊκής αντίδρασης-να καταπέσουν οι καταδικαστικές αποφάσεις
  • Αφοπλισμός και διάλυση των ΜΑΤ και κάθε δολοφονικής πραιτωριανής δύναμης καταστολής.

Οργανώσεις Ιωαννίνων του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της νΚΑ