ΝΑΡ: Δίμηνη οικονομική εξόρμηση 2018

Ενισχύουμε οικονομικά τις δυνατότητες και τον αγώνα για μια σύγχρονη Κομμουνιστική Αριστερά

ΕΞΟΡΜΗΣΗ του ΝΑΡ για την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2018

Προκηρύσσουμε 2μηνη πανελλαδική οικονομική εξόρμηση για το Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2018, ώστε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα των μαχών και των εκλογικών αναμετρήσεων που έχουμε μπροστά μας και των αυξημένων απαιτήσεων για την πολιτική παρέμβαση στην περίοδο.

Τα έσοδα του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, όπως είναι γνωστό, προέρχονται από τα μέλη και τους φίλους του και όχι από χορηγούς ή οικονομικά συμφέροντα, γιατί η οικονομική αυτοτέλεια και πολιτική ανεξαρτησία είναι θεμέλια αρχή μας. Έχουμε επίγνωση της άσχημης οικονομικής κατάστασης του κόσμου που απευθυνόμαστε, των εργατών, της νεολαίας, των άνεργων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων της πόλης και του χωριού, των πολλαπλών υποχρεώσεων των περισσότερων αγωνιστών. Απευθυνόμαστε σε καθένα/καθεμία, που αναγνωρίζει τη συμβολή του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση τόσο στις μάχες στους χώρους εργασίας και τις γειτονιές όσο και στη συνολική υπόθεση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και της κομμουνιστικής προοπτικής και ζητάμε από το υστέρημά του να συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση της οργάνωσής μας.

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η αντικαπιταλιστική αριστερά να έχει τις οικονομικές δυνατότητες για τα υλικά μέσα που θα χρειαστούν να επικοινωνήσει τις θέσεις της. Να μπορέσει να ξεπεράσει τους αντιδημοκρατικούς φραγμούς που θέτει το πολιτικό σύστημα, την αποσιώπηση της δράσης μας από τα ΜΜΕ, τα κάθε λογής εμπόδια που βάζει το κατεστημένο στην παρέμβασή μας. Με τις ανακοινώσεις και τις αφίσες μας να φτάσουμε σε κάθε περιοχή της χώρας, στους χώρους δουλειάς, σπουδών, κατοικίας και να δώσουμε το μήνυμα της ανάγκης ύπαρξης και παρέμβασης της επαναστατικής αριστεράς για την υποστήριξη του ταξικών και νεολαιίστικων αγώνων και την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, κόντρα στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και την αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου, κυβέρνησης, Ε.Ε. και ΔΝΤ.

Καλούμε τους αγωνιστές των κινημάτων, τους φίλους του ΝΑΡ, της νΚΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τους ανθρώπους που αγωνιούν για την ύπαρξη και την παρέμβαση των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής, κομμουνιστικής αριστεράς, που αναζητούν την συγκρότηση του προγράμματος και του κόμματος της Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης να δώσουν ο καθένας/καθεμιά τη δική του συνδρομή και να συμβάλλουν συνολικότερα με ενεργό ρόλο σε αυτό το δύσκολο δρόμο.

Για όλους αυτούς τους λόγους ενισχύουμε οικονομικά το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, σπάμε τα αστικά οικονομικά τείχη του πολιτικού αποκλεισμού !

  • Με κουπόνια των 2, 5, 10 € από τα μέλη του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της νΚΑ
  • ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 151 001781 75, με ΙΒΑΝ GR63 0110 1510 0178 175

Συγκεντρώνουμε λίγα από πολλούς, γιατί εμείς είμαστε με τους πολλούς και δεν παίρνουμε πολλά από τους λίγους!