Ενισχύουμε οικονομικά τις δυνατότητες και τον αγώνα για μια σύγχρονη κομμουνιστική αριστερά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ

Ενισχύουμε οικονομικά τις δυνατότητες και τον αγώνα για μια σύγχρονη κομμουνιστική αριστερά

ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ του ΝΑΡ για την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ 15/12/2019– 15/2/2020

Μπροστά στη συμπλήρωση των 30 χρόνων από τη δημιουργία του Νέου Αριστερού Ρεύματος προκηρύσσουμε 2μηνη πανελλαδική οικονομική εξόρμηση από τις 15 Δεκέμβρη 2019 – 15 Φλεβάρη 2020. Θέλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα για να φτάσουν σε κάθε γωνιά οι θέσεις και τα υλικά μας για μια νέα κομμουνιστική ελπίδα σε αυτή την εποχή των μεγάλων προκλήσεων. Να έρθουν στο προσκήνιο οι δυνατότητες για τη συσπείρωση των δυνάμεων που εμπνέονται από ένα σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα, για την ανασυγκρότηση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, για ένα νικηφόρο κίνημα ανατροπής, για να ανοίξει ο δρόμος για την επανάσταση και τον κομμουνισμό.

Μετά την απαιτητική – και οικονομικά- χρονιά, λόγω και των πολλαπλών εκλογικά μαχών, χρειαζόμαστε νέα καύσιμα για τις εκδόσεις και τη λειτουργία μας, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις αυξημένες οικονομικές μας υποχρεώσεις την επόμενη περίοδο.

Η απεύθυνσή μας για οικονομική στήριξη, έχει αποδέκτες όλους όσους συναντήσαμε και συναντάμε στους δρόμους του αγώνα στη δουλειά, τις γειτονιές, τους χώρους μάθησης, στις μαζικές διαδηλώσεις του Πολυτεχνείου, στις εργατικές κινητοποιήσεις, στο φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα, στις δράσεις για τα λαϊκά προβλήματα και το περιβάλλον, στις διαδηλώσεις για τις ελευθερίες και στις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Έχουμε την επίγνωση ότι τα έσοδα της εξόρμησης αυτής θα προέλθουν από το υστέρημα όσων μας στηρίζουν. Οι εργάτες, η νεολαία, οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού, βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της «επιστροφής στην κανονικότητα». Φτωχότεροι από πέρσι, με περισσότερη ανασφάλεια για το μέλλον, με τις πολεμικές σειρήνες στη γειτονιά μας να ακούγονται όλο και πιο έντονα.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, έχει ιδιαίτερη αξία για την ανατροπή αυτής της κατάστασης η πολύπλευρη ενίσχυση της σύγχρονης επαναστατικής, αντικαπιταλιστικής, κομμουνιστικής αριστεράς.

Μιας αριστεράς που δεν θα υποτάσσεται και δεν θα προσκυνά. Που θα παλεύει, όχι μόνο για την απόκρουση της επίθεσης του κεφαλαίου, της ΕΕ και του αστικού κράτους, αλλά θα πρωτοστατεί σε αγώνες συνολικούς, με αποφασιστικότητα μέχρι την τελική νίκη, μέχρι να έλθει ο πλούτος στα χέρια αυτών που τον παράγουν.

Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση συνεχίζει οικονομικά ανεξάρτητο από «χορηγίες» και «ανταποδοτικές» χρηματοδοτήσεις. Η οικονομική αυτοτέλεια και ανεξαρτησία του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, αποτελούν θεμελιώδεις αρχές μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους ενισχύουμε οικονομικά το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, σπάμε τα αστικά οικονομικά τείχη του πολιτικού αποκλεισμού!

  • Με κουπόνια των 2, 5, 10 € από τα μέλη του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της νΚΑ
  • ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 151 001781 75, με ΙΒΑΝ GR6301101510000015100178175

Συγκεντρώνουμε λίγα από πολλούς, γιατί εμείς δεν παίρνουμε πολλά από τους λίγους!

ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Δεκέμβρης 2019