Εκδηλώσεις για κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα σε Πρέβεζα και Γιάννενα

Η οργάνωση περιοχής της Ηπείρου του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ) για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση διοργανώνει κύκλο συζητήσεων με θέμα: «Να κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα για το πρόγραμμα και το κόμμα της κομμουνιστικής απελευθέρωσης που έχει ανάγκη η εποχή μας».

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πρέβεζα την Κυριακή 18/6 στις 8 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο και στα Γιάννενα τη Δευτέρα 19/6 στις 7.30 μ.μ. στη στοά Σάρκα (αίθουσα περιφέρειας – 2ος όροφος). Στις ανοιχτές εκδηλώσεις-συζητήσεις θα μιλήσει ο Μιχάλης Ρίζος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ.

Οι συγκεκριμένες συζητήσεις εντάσσονται σε ένα γενικότερο πλαίσιο ξεδιπλώματος της πρωτοβουλίας πανελλαδικά. Η φιλοδοξία των συγκεκριμένων συζητήσεων δεν είναι μόνο να αναδειχτεί το έλλειμμα μιας σύγχρονης κομμουνιστικής στρατηγικής και τακτικής και η αναγκαιότητα να καλυφθεί, αλλά και το πώς μπορεί να συμβάλλει το δυναμικό της μαχόμενης, αντικαπιταλιστικής και κομμουνιστικής αριστεράς στο ζήτημα της επαναθεμελίωσης και της αντεπίθεσης του κομμουνιστικού κινήματος. Με αυτήν την έννοια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αυτές οι συζητήσεις , οι οποίες δίνουν συνέχεια στην πρωτοβουλία διαλόγου και συσπείρωσης δυνάμεων για το σύγχρονο πρόγραμμα και κόμμα κομμουνιστικής απελευθέρωσης.

Οργάνωση περιοχής Ηπείρου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση