Δεν μας τρομάζουν!

 

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και το Νέο Αριστερό Ρεύμα καταγγέλλουν αποφασιστικά την προκλητική παρουσία αστυνομικών της ομάδας Δέλτα έξω από τα πολιτικά τους Γραφεία.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13 Μάρτη, έξω από τα γραφεία των πολιτικών οργανώσεων ΝΑΡ και νΚΑ και της εφημερίδας ΠΡΙΝ, παρέμεναν προκλητικά και αναίτια, αρκετοί αστυνομικοί κατά τις βραδινές ώρες. Μάλιστα, χωρίς καμία αφορμή, παρενόχλησαν δύο αγωνιστές φοιτητές- μέλη της νΚΑ και γνωστοί συνδικαλιστές του φοιτητικοί κινήματος- κρατώντας τους για αρκετή ώρα και εξακριβώνοντας τα στοιχεία τους. Προφανώς οι συναγωνιστές αφέθηκαν, ωστόσο είναι προφανής ο στόχος της αστυνομίας. Θέλει να μας τρομοκρατήσει και να μας εκφοβίσει. Η σύγχρονη χούντα της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, αναβιώνει τις πρακτικές του «σπουδαστικού της ασφάλειας».

Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που επαναλαμβάνονται παρόμοιες τακτικές, μετά την προηγούμενη πανεργατική απεργία, που μέλη της νΚΑ είχαν προσαχθεί αναίτια έξω από τα γραφεία. Δεν είναι τυχαίο το χρονικό σημείο. Τις μέρες αυτές, οι φοιτητές και οι σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα ξεσηκώνονται ενάντια στο σχέδιο- Αθηνά που διαλύει τη δημόσια εκπαίδευση και αύριο θα διεξάγουν πανελλαδικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Τα μέλη μας βρίσκονται στην καρδιά αυτών των αγώνων, μαζί με όλη τη μαχόμενη νεολαία. Αν νομίζουν ότι μπορούν να μας καταστείλουν είναι γελασμένοι. Θα ανατραπούν από τους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας.

Ούτε στιγμή να μη διστάσουμε. Όλοι στο αγώνα!

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση - Νέο Αριστερό Ρεύμα